Srečko Glivar se vrača v "avtomobil"

Srečko Glivar se vrača v "avtomobil"
05.12.2017 AVTOR: D. Z.
Pri Adriji Mobilu so se odločili za zamenjavo športnega direktorja. To delo bo po odhodu Boštjana Mervarja opravljal Srečko Glivar.

Boštjan Mervar, nekdaj izjemno uspešen tekmovalec, je v preteklosti ponesel svoje in klubsko ime preko državnih meja ter leta 2004 kot član poklicnega moštva Formaggi Pinzolo Fiave nastopal tudi na Giro d'Italia.

Po zaključku profesionalne kolesarske kariere je svojo pot nadaljeval v domačem klubu Adria Mobil. Od leta 2007 do 2013 je bil pomočnik športnega direktorja in trener ekipe, v letu 2014 pa je prevzel mesto športnega direktorja in kot trener članske ekipe Adriine kolesarje popeljal do mnogih zmag, ki so odmevale tako doma kot v tujini. Z novembrom 2017 se je odločil zapustiti profesionalno kolesarstvo ter se preizkusiti v novih poslovnih izzivih, ostaja pa v tesni povezavi s klubom in tekmovalci.

Na njegovo mesto športnega direktorja sedaj stopa Srečko Glivar, ki tudi sam prihaja iz vrst nekdanjih vrhunskih kolesarjev. Po zaključeni tekmovalni karieri leta 1995 je bil Srečko Glivar več let športni direktor v različnih kolesarskih klubih v Sloveniji in širše: med leti 1996 in 2002 v takratnem novomeškem Kolesarskem klubu Krka Telekom (danes KK Adria Mobil), med leti 2003 in 2009 v Kolesarskem klubu Perutnina Ptuj, med 2010 in 2013 v hrvaškem klubu Loborika ter  med leti 2014 in 2016 še v avstrijskem Tirol Rad teamu. ??Od leta 2013 naprej je hkrati deloval tudi v domačem klubu Adria Mobil kot trener dečkov do 15. leta starosti. Z letošnjim novembrom pa je postal športni direktor Kolesarskega kluba Adria Mobil in pod svoje okrilje prevzel člansko ekipo, ki je z Glivarjem na čelu konec novembra že opravila prve tridnevne priprave v Istri. 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ