Ste sladkorni bolnik? Potem lahko podpišete profesionalno pogodbo! (video)

Ste sladkorni bolnik? Potem lahko podpišete profesionalno pogodbo! (video)
06.10.2012 AVTOR: D. Z.
Moštvo Team Type 1 bo v naslednji sezoni povsem soremenjeno. Zahteve sponzorja so očitno take, da zdaj vodstvo mrzlično išče sladkorne bolnike, ki bi sprejeli izziv - voziti za profesionalno ekipo.
Člana moštva Team Type 1 Sanofi sta do konca sezone tudi Jure Kocjan in Aldo Ino Ilešič. A v naslednji sezoni v tej ekipi ne bodo več vozili kolesarji, ki ne trpijo za sladkorno boleznijo. Glavni sponzor ekipe ima očitno drugačne načrte in tako so se morali menedžerji že podati v iskanje novih kolesarjev. Prav zato na različnih spletnih straneh oglašujejo, da iščejo obolele, ki trpijo za sladkorno boleznijo in ki bi kljub tej bolezni bili pripravljeni resno trenirati.

"Iščemo aktivne kolesarje, ki imajo diabetes. Ti so kandidati za vključitev v ameriški del ekipe. Imaš diabetes? Imaš tudi tisto, kar moraš imeti, da se od februarja do novembra meriš z najboljšimi kolesarji na najboljših kolesih na svetu?" Tako se glasi delček oglaševalske kampanije ameriškega moštva. Iščejo že aktivne kolesarje med 16 in 29 letom starosti. V ekipi je trenutno šest kolesarjev, ki bolehajo za diabetesom.

Predstavitev ekipe Team Type 1 Sanofi:


Več o diabetesu in kolesarjih v moštvu Team Type 1. Spot je bil objavljen že v začetku sezone 2011.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ