Strava z Garminom ponuja segmente v živo

Strava z Garminom ponuja segmente v živo
06.07.2015 AVTOR: Matej Zalar
Strava je sklenila partnerstvo z Garminom in na ta način kolesarjem omogočila, da bodo svoje dosežke na segmentih spremljali že med vožnjo.
Strava je od leta 2009 postala ena najbolj prepoznavnih aplikacij za kolesarje, dosežki na določenih segmentih in primerjava s prijatelji ter neznanci pa eno najboljših motivacijskih orodij.

Do sedaj so kolesarji svoje dosežke na segmentih lahko preverili šele na spletni strani, in sicer po tem, ko so zaključili z vožnjo in podatke sinhronizirali s spletom. Po zaslugi novega sodelovanja Strave in Garmina pa bodo podatki na voljo že med vožnjo. Kolesar bo lahko izbral tri parametre za primerjavo: prejšnje dosežke na segmentu, zastavljeni cilj na segmentu, KOM (najboljši dosežek) na segmentu in/ali naslednjega hitrejšega kolesarja na Stravi, ki mu sledite.

Za pripravo na segmente bo Garmin pripravil tudi odštevanje, ki se bo izrisalo na zaslonu kolesarskega računalnika, ko se boste približevali točki začetka segmenta. Zaenkrat bo Strava na voljo le za Garmin Edge 520, pripravljajo pa tudi različico za modele Edge 1000, 810 in 510.

Strava Live Segments bo na voljo za uporabnike, ki imajo zaklupljen premium paket na Stravi. Ta je na voljo za 3,99 funtov na mesec ali 40 funtov letne naročnine.  
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ