TACX Satori Smart komplet

TACX Satori Smart komplet
19.01.2018 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Model TACX Satori Smart lahko povežemo s pametnimi napravami tablico, telefonom in računalnikom.

TACX TRENAŽER SATORI Smart komplet vključuje:

trenažer Satori Smart + pnevmatika za cestno kolo + zaščita okvirja proti znoju, z žepkom za telefon

Redna maloprodajna cena kompleta je 364€, priporočena maloprodajna cena v akciji za komplet je na 249€ in na voljo v trgovinah, ki so v SKM mreži.


Šifra izdelka: 
TT2400
Povezava do strani proizvajalca
Blagovna znamka: TACX in ostale znamke v katalogu 2018

Gre za običajni mehanski model trenažerja z izpopolnjeno mehansko zavoro z Neodim magneti. S pomočjo ročice na krmilu nastavljmo 10-stopenjsko obremenitev.

Povezavo z naparavi je možna prek ANT+ ali Bluetooth povezave in povezave s Tacx programsko opremo. Brezplačna aplikacija beleži hitrost, moč in kadenco. Lahko dokupimo tudi nadgradnjo, s katero trenažer postane kompatibilen s Tacxovo programsko opremo za osebne računalnike. Nadgradnja omogoča povezovanje z videi, slabost pa je, da je obremenitev še vedno potrebno nastaviti ročno.

Za animirano vadbo so bolj primerni modeli Vortex Smart ali še korak všije po ceni in zmogljivosti FLUX smart ali NEO smart.

Satori smart trenažer ima precej težko in masivno ohišje, ki zagotavlja stabilnost. Trenažer je nastavljiv za različno velika kolesa, tako da lahko vanj vpnemo tako cestno kot MTB kolo, stabilne zadnje nogo pa so povsem pri miru tudi med pospeševanjem in vožnjo v stoje.

Pri večjih obremenitvah je postane trenažer bolj glasen kar moramo upoštevati pri sami vadbi, da nam jo kdo predčasno ne prekine. Zavora lahko simulira obremenitev do 950 vatov, kar bo za večino uporabnikov več kot dovolj.

Na voljo je v kompletu s stojalom za prednje kolo Skyliner, je lahko zložljivo in ne potrebuje priklopa na elektriko. Tako je Satori zelo dobra oprema tudi za ogrevanje pred dirko ali maratonom, saj za namestitev potrebujete le nekaj minut.

Model trenažerja Satori smart omogoča zanesljivo in enostavno vadbo v hladnih zimskih dneh in je hkrati tudi zelo dobra izbira v akcijskem kompletu z več kot solidno ceno.

TACX TRENAŽER SATORI Smart komplet vključuje:

trenažer Satori Smart + pnevmatika za cestno kolo + zaščita okvirja proti znoju, z žepkom za telefon

 

Redna maloprodajna cena kompleta je 364 €, priporočena maloprodajna cena v akciji za komplet je na 249 € in na voljo v trgovinah, ki so v SKM mreži.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ