Tadej Pogačar in Primož Roglič po etapi

Tadej Pogačar in Primož Roglič po etapi
13.07.2022 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Za TV Slovenija sta po etapi pred mikrofon stopila dva Slovenska šampiona. V krajšem intervjuju sta se dotaknila torkovega razpleta in tudi zahtevne sredine etape.

Tadej Pogačar o deseti etapi: Od starta je bil res veliko interesa za pobeg. Dobro uro so se fantje borili za pobeg. Potem nekako zelo dober pobeg za nas. Vse pod nadzorom. Potem pa še zadnji vzpon, lep temo. Smo zelo zadovoljni z dnevom.

Tadej Pogačar o novem koronavirusu v ekipi: Je kar velik udarec, dva zelo močna kolesarja smo izgubili. Oba sta bila kar high risk za covid, saj ga predtem še nista imela. Oba sta zelo razočarana. Ampak, mislim da smo v ekipi še vedno zelo močni, motivirani in borili se bomo do konca.

Tadej Pogačar o zahtevni 11. etapi: Jutri bo res težka etapa z dvema ogromnima klancema. Veliko vzpona bo. Jutrišnje etape se veselim.

Primož Roglič o deseti etapi: Seveda, sem srečen, da ni bila najbolj težka etapa. To je zelo prav prišlo po dnevu počitka. Še eno etapo sem zaključil, tako da sem definitivno vesel. Tudi malo dlje sem prišel kot lani in sem lahko optimističen.

Primož Roglič o 11. etapi in prihodu v Serre Chevalier, kjer je kot prvi Slovenec dobil etapo na dirki po Franciji: Definitivno bom poskušal podoživeti in pridobiti to energijo, ker ima res izjemno lepe spomine na te kraje in na te hribe, na katere gremo. Ja, zagotovo bom super užival.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ