Tadej Pogačar podprl "Pogi Team"

Tadej Pogačar podprl "Pogi Team"
02.01.2021 AVTOR: DZ, vir: Pogi Team

V oddaji Športnih 366 na TV Slovenija je Tadej Pogačar nov projekt in nov dres, ki ga bodo uporabljali mladi kolesarji KD Rog.

Na TV Slovenija so pripravili oddajo Športnih 366, v kateri so se spomnili največjih uspeho v letu 2020. Seveda je bilo v ospredju kolesarstvo in predvsem glavna junaka Tadej Pogačar in Primož Roglič. Pogačar je bil gost v studiu, Roglič pa se je v studio javil preko Skypa.

Ob obujanju spominov predvsem na dirko po Franciji pa je Tadej Pogačar predstavil še nov projekt. Skupaj s KD Rog, kjer je tudi sam začel izjemno športno pot se je odločil, da celoten mlajši pogon preimenujejo v Pogi Team.

"Skupaj s KD Rogom ustanavljamo novo ekipo Pogi Team. Hočem nekaj vrniti ekipi, v kateri sem se kalil kot kolesar. Ta dres bodo nosili kolesarji od najmlajših dečkov do starejših mladincev," je med drugim Pogačar povedal v oddaji. Na dresu je viden napis enega izmed večjih sponzorjev. To je Tuš. Drese bo izdeloval ALE, nad napisom Pogi Team pa je viden tudi logotip Tadeja Pogačarja, na ramenih pa napis I Feel Slovenia.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ