Tadej Pogačar v "Vrhovih in prepadih"

Tadej Pogačar v "Vrhovih in prepadih"
02.03.2021 AVTOR: DZ, vir: Drill/YouTube

Zmagovalec dirke po Franciji. Mlad, a vendar že veliki zvezdnik svetovnega kolesarstva. Tadej Pogačar nastopa tudi v videospotu.

Primorski, natančneje izolski raper Drill, ki ima na youtube kanalu več kot 14 tisoč naročnikov je pred dnevi izdal pesem in videospot z naslovom “Vrhovi in prepadi”. V preteklosti se je že izkazal z nekaterimi izdelki, ta pa bo zanimal tudi mnoge kolesarske navdušence.

V spot namreč pomembno vlogo odigra tudi Tadej Pogačar. Zmagovalec direk po Franciji je posnet med treningom. Spot so snemali v obalnem zaldeju v okolici Rižane in Sočerge. Avtor spota je Komora Records kolektiva.

Pesem pa sporoča, da pri sledenju sanjam ne smemo nikoli obupati, in da nas morajo napake narediti še močnejše. Sicer pa bo Tadej Pogačar po prepričljivi zmagi na dirki UAE Tour že konec tedna nastopil najprej na klasiki Strade Bianche, potem pa še na etapni dirki Tirreno-Adriatico. Spot, ki je imel po prvih štirih dneh po objavi na Youtube skoraj 26 tisoč ogledov si lahko ogledate v nadaljevanju.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ