Tadejevi drugačni treninigi (VIDEO)

Tadejevi drugačni treninigi (VIDEO)
19.05.2023 AVTOR: DZ, vir: Tadej Pogačar / Instagram

Tadej Pogačar se je prek družabnih omrežij spet oglasil in nam v fotografiji in posnetkih pokazal, kako se kljub poškodbi zapestja pripravlja na dirko po Franciji.

"Končno nekaj novosti iz mojega vsakdana. Zadnja dva tedna sta bila dobra. Raziskal sem Monako in okolico. Opravil sem nekaj težkih treningov na trenažerju in poskrbel za zapestje," se glasi prvi del Pogačarjevega zapisa.

Nadaljeval pa je še: "To nikakor ni določasno življenje. Najboljši del tega je, da lahko spremljal Urško Žigart in navijam zanjo, ko dirka v Španiji. Oglasil se bom spet, ko bom šel s kolesom spet na cesto. Za zdaj pa nadaljujem s trdim delom v kuhinji in na vrtu."

Na Instagramu je namreč objavil fotografije, kako trenira na trenažerju v kuhinji in kako opravlja določene vaje pred stanovanjem. Obenem je objavil tudi posnetek teka po stopnicah. Vsekakor si je popestril trening, glede na to, da na kolo zaradi poškodovanega zapestja še ne sme. Njegova ekipa je medtem že na višinskih pripravah v Sierri Nevadi, kjer jih je pričakal sneg.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ