Taga je kombinacija otroškega vozička in tricikla, ki blesti na Kickstarterju

Taga je kombinacija otroškega vozička in tricikla, ki blesti na Kickstarterju
30.05.2016 AVTOR: Nejc Grilc
Druga verzija kolesa Taga, poimenovana kar 2.0, je trenutno na Kickstarterju, kjer pa je že v prvih dneh z lahkoto presegla zadani cilj.

Več o projektu si lahko preberete na Kickstarterju - www.kickstarter.com/projects/ taga2/taga-20-the-ultimate-mos t-affordable-family-bike

Nekaj kombinacij kolesa in otroškega vozička smo že videli, nazadnje je zanimivo rešitev predstavilo kolo Salamander. Zdaj je z novo preobleko nazaj tudi Taga, ki je očitno takoj prepričala donatorje na Kickstarterju. 

Gre za tricikel, ki imam med prednjima dvema kolesoma nameščen prostor za otroka, ki ponuja različne možnosti. Lahko je voziček in ima posteljo za najmanjše otroke, lahko ga spremenimo v dva sedeža za otroka, stara do osem let, lahko pa ga tudi povsem zapremo. Tako nastane skladiščni prostor, ki ima nosilnost preko 70 kilogramov - več kot dovolj za vsakodnevno nakupovanje.

Ob tem ima kolo krmilo razcepljeno na dva dela in pomaknjeno nekoliko naprej, da se zmanjša razdalja med voznikom in otrokom, obenem je manjša tudi medosna razdalja kolesa. Poseben sistem krmiljenja pa zagotavlja zanesljivo potovanje skozi ovinke. Vse na Tagi je

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ