Tanja Žakelj: Kamor spadam, spadam

Tanja Žakelj: Kamor spadam, spadam
21.08.2016 AVTOR: D. Z.
Tanja Žakelj je po 13. mestu na olimpijskih igrah priznala, da se je potrudila, a deseto mesto iz Londona je bilo preprosto nedosegljivo.

»Zadovoljna sem. Dala sem vse od sebe. Tehnično tudi ene večje napake nisem naredila. Morda tiste majhne napake, ki se pri visokem srčnem utripu vedno pripetijo, « je po prihodu na cilj priznala Tanja Žakelj.

Zanjo je to že drugi nastop na olimpijskih igrah. V Londonu je bila deseta, tokrat pa je zasedla 13. mesto. »To je pač mesto, do katerega sem lahko na teh Igrah prilezla. Po dobrem startu sem imela eno svojo dirko. Ker sem bila vseskozi sama, sem tudi malce izgubljala. To pa je to, kar znam. Mislim, da sem iz te dirke potegnila vse, kar sem lahko. «

Žakljeva je priznala, da preprosto ni mogla slediti tistim rahlo hitrejšim: »Ostala sem v istem ritmu, tega nisem mogla dvigniti. Kamor spadam, spadam. Lahko sem zadovoljna, ker menim, da sem iz te sezone znala potegniti dobre stvari in se motivirati za olimpijske igre. Po slabem začetku sezone sem zelo napredovala in najboljše rezultate pokazala, ko je bilo to potrebno. «

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
mtj 21.08.2016 09:48

Bravo Tanja!

Včasih si mislim, kako bi bilo super iz ene dobre sezone treninge copy-paste-at, pa bi bil zmeraj top. A ne gre tako simpl!

matjaz1 21.08.2016 15:03

Na kateri spletni strani se bo dalo spremljat moške? Sem v HR, pa je vse zablokirano.

 

piciklist 22.08.2016 09:15

Bravo Tanja, korektno povedano. Dober rezultat glede na letošnjo sezono...

 

Srečno v Andori!

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ