Tatovi ostali praznih rok

Tatovi ostali praznih rok
30.09.2016 AVTOR: D. Z.
Nizozemski mediji poročajo, da so tatovi na dirki Eneco Tour poskušali izmakniti kolesa moštev LottoNL Jumbo in Dimension Data.

Pri ekipah o tem sicer niso govorili, a o poskusu kraje so se razpisali nizozemski mediji. Govorimo o v nedeljo končani etapni dirki Eneco Tour. Pisanje so novinarjem cyclingnews.com potrdili prav pri moštvu LottoNL Jumbo. Na dirki je za to ekipo nastopal tudi Primož Roglič. Tatovi so poskušali udreti v tovornjak s kolesi in preostalo opremo.

Do tega je prišlo 22. septembra, ko so kolesarji spali v hotelu NH v Maastrichtu. Na srečo pa tatovom ni uspelo udreti v tovornjak. Po pisanju 1.lumburg.nl so se s podobnim primerom v istem hotelu soočili pri moštvu Dimension Data. Tudi pri njihovem tovoranjku so bili tatovi neuspešni. Sicer pa so podobne kraje kar pogoste.

Na svetovnem prvenstvu v Firencah so nizozemski reprezentanci ukradli 30 koles, letos so na dirki Tour de Haut Var brez koles ostali člani Cult Energy. Pred leti so brez koles ostali tudi mlajši člani slovenske reprezentance. Vsekakor imajo ekipe v tovoranjakih več tisoč evrov vredna kolesa in dodatno opremo, kar je še kako mamljivo za tatove.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ