Team building Adrie Mobil (video)

Team building Adrie Mobil (video)
06.12.2014 AVTOR: D. Z.
Kolesarji Adrie Mobila so prve priprave na sezono 2015 opravili na Treh Kraljih nad Slovensko Bistrico. Šlo je bolj za nekakšen ?team building?

Kolesarji Adrie Mobila so t. i. team building priprave v teh dneh opravili v Rekreacijsko turističnem centru Trije Kralji nad Slovensko Bistrico. Torej na vrhu vzpona, kjer je bil cilj kraljevske etape letošnje dirke po Sloveniji. Etapo je takrat dobil Italijan Bongiorno, dirko po Portugalec Machado. Tam člani Adrie Mobila niso blesteli, zato pa so tam gradili temelje za novo sezono.

»Priprave so bile namenjene spoznavanju ekipe, predstavitvi programa, ciljev, treniranja in tudi zabavi, « so zapisali na uradni spletni strani Adrie Mobila in dodali, da so kolesarji trenirali predvsem z gorskimi kolesi, opravili pa so tudi nekaj pohodov: »Trenirali so po tri do štiri ure na dan, nista jih zmotila niti sneg in žled. « Obenem so obiskali tudi okrog tristo let staro vinsko klet, ki se ponaša s 36 hrastovimi sodi.

»Tak način spoznavnih priprav mi je zelo všeč, saj je nekoliko drugačen od vseh ostalih standardnih priprav na morju. Za spremembo paše tudi kakšen pohod ali vožnja z gorskim kolesom po zamrznjenih poteh Pohorja, « je dejal David Per, eden izmed deveterice kolesarjev Adrie Mobila.

Ekipo bodo sestavljali naslednji kolesarji: Marko Kump, Radoslav Rogina, Primož Roglič, Kristjan Fajt, Klemen Štimulak, Domen Novak, David Per, Jon Božič in Josip Rumac. Prva dirka bo že kmalu. Sredi decembra se bo ekipa namreč udeležila dirke Tour of Al Zubarah v Katarju. Obenem si lahko ogledate tudi posnetek enega izmed treningov na Treh Kraljih, ki ga je posnel Marko Kump.

 

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ