Tekmovalni vikend v Ilirski Bistrici

Tekmovalni vikend v Ilirski Bistrici
11.09.2020 AVTOR: DZ, občina Ilirska Bistrica

Ilirska Bistrica bo ta konec tedna kolesarsko obarvana. Najprej v soboto kriterij, v nedeljo pa še vzpon za državno prvenstvo.

Kolesarska sezona je v polnem teku. Na najvišji ravni potekata dirka po Franciji in Tirreno-Adriatico. A tudi v Sloveniji se spet obetajo dirke. Za to bodo poskrbeli v Ilirski Bistrici. Letos je bila sezona tudi v Sloveniji zelo okrnjena.

Z izjemo državnih prvenstev in dirke Tadeja Pogačarja člani tekmovanj niso imeli. Zdaj pa je nova priložnost. V soboto bo v Iliriski Bistrici kriterij. Ob 12.30 bo prevzem startnih številk, prva dirka pa bo na sporedu ob 14. uri. Najprej mlajši mladinci. Eno uro kasneje bodo nastopili starejši mladinci.

Ob 16. uri se bodo z 18 krogi soočile ženske. Kategorije bodo združene. Torej, mlajše mladinke, starejše mladinke in članice. Ob 17. uri pa bo še članska dirka. Premagati bodo morali 30 krogov.

Da bo vikend z vidika kolesarjev popoln, bo v nedeljo še vzpon. Ob 10. uri se bo začela rekreativna dirka. Ob 11.30 pa se bo začelo še državno prvenstvo v vzponu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ