Tetovaža ob prezgodnjem koncu kariere

Tetovaža ob prezgodnjem koncu kariere
14.11.2022 AVTOR: DZ

Sonny Colbrelli. Po sanjski sezoni 2021 je moral zaradi težav s srcem nedavno končati kariero. Intervju z njim si lahko preberete v zadnji številki revije Bicikel. Tu pa je zgodba o posebni tetovaži.

Sonny Colbrelli, ki je v zadnjih letih vozil za moštvo Bahrain Victorious je moral letos končati športno pot. V to so ga prisilile težave s srcem. Zdaj se mora sprijazniti z drugačnim načinom življenja. A, čeprav je moral prezgodaj končati kariero, je vsekakor pustil velik pečat. Še posebej v sezoni 2021.

V sezoni, ki se je bo zagotovo z veseljem spominjal. Med drugim je namreč postal italijanski državni prvak in evropski prvak. V krstnem in zdaj lahko rečemo, da tudi edinem nastopu na prestižni dirki Pariz-Roubaix pa se je veselil velike zmage. Pravi, da največje v karieri. In te zmage se očitno želi spominjati še dolgo. Dal si je namreč narediti tetovažo. Na roki so lepo vidni tlakovci. Arenberški gozd, znamenita trofeja - tlakovec, pa tudi družina, s katero bo zdaj preživel več časa.

"Po Roubaixu so se mi zgodile številne stvari. Ko sem se odločil, da je čas za konec kariere, sem pomislil, da bi se s tetovažo lahko spomnil na vse, kar mi predstavlja dirka Pariz-Roubaix. Gre za mojo veliko ljubezen do kolesarstva in hčerke ter sina, ki mi dajeta pravo moč."

Kako Sony vidi pomen tetovaže?
"Tu je arenberški gozd, ki je zame najtežji odsek dirke. Je simbol te dirke. Potem sem jaz s sinovoma, ki sta moje življenje in vir moči. Na desni je kolo, ki je bilo vedno moja strast. Na nebu pa je trofeja z dirke Pariz-Roubaix. Vse to predstavlja uresničitev otroških sanj."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ