Thomasu ukradli pokal z dirke po Franciji

Thomasu ukradli pokal z dirke po Franciji
10.10.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Pokal, ki ga je Geraint Thomas prejel za zmago na dirki po Franciji je bil na razstavi v Birminghamu, a so ga ukradli.

V razstavnem centru v Birminghamu so v sklopu kolesarskega sejma na ogled postavili pokal, ki ga je za zmago na letošnji dirki po Franciji prejel Geraint Thomas. Sky je za potrebe tega šova posodil kolo Pinarelo, pa tudi pokala, ki ju je na španski Vuelti in italijanskem Giru osvojil Chris Froome. Iz moštva Sky so sporočili, da so pokal ukradli med pospravljanjem trofej, ko so bili za trenutek nepazljivi.

“Seveda smo pretreseni. Prevzemamo vso odgovornost, osebno sem se tudi opravičil Geraintu Thomasu. Upamo, da bomo pokal našli,” je dejal predstavnik Pinarella za Veliko Britanijo Richard Hemington. Pokal se imenuje Coupe Omnisports. “Neverjetno, da se je to zgodilo. Najbrž ni treba poudariti, da za nekoga ta pokal nima večje vrednosti, meni in ekipi pa ogromno pomeni,” se je odzval Thomas: “Upam, da ga bo tisti, ki ga je ukradel tudi vrnil. Pokal je pomemben, a jasno je, da so spomini z letošnjega poletja neverjetni in the mi nihče ne more vzeti.”

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
maticek 10.10.2018 22:09
Froome se je pa vzdržal komentarja...😉
CHEF 11.10.2018 08:25
Niti ne ...
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ