Tinkoff predstavil drese za trening

Tinkoff predstavil drese za trening
10.12.2015 AVTOR: D. Z.
Lani so se pri Tinkoff Saxu odločili, da bodo kolesarji za treninge uporabljali drugačne drese. In zdaj nadaljujejo s tem.

Kolesarji Tinkoff Saxa so že na skupnih pripravah na Gran Canariji. Tu se zanje začnejo resne priprave na novo sezono. In Oleg Tinkov se je odločil, da kolesarjem tukaj tudi ponudi nove drese za trening. Ti so črni in beli. Na dresu je viden napis Tinkoff, na sprednji strani pa je napis La Datcha. Kaj to pomeni?

Pri cyclingnews.com pišejo, da gre za ime vile, ki jo ima Oleg Tinkov v Val Thorensu. Ekipa bo po umiku Saxo Banka v sezoni 2016 nastopala pod imenom Tinkoff. V tem dresu je treniral celo svetovni prvak Peter Sagan, ki ga bomo v naslednji sezoni lahko lažje prepoznali po mavričnem dresu – simbolu svetovnega prvaka.

Sicer pa je prednost dresov, ki so namenjeni samo treningom, ta, da proizvajalcu ni treba spoštovati strogih pravil Mednarodne kolesarske zveze glede velikosti napisov in logotipov. Nov tekmovalni dres bodo pri Tinkoffu razkrili v soboto, 19. decembra v Courchevelu. Predstavitev bo potekala vzporedno s žrebanjem startnih številk pred žensko tekmo svetovnega pokala v alpskem smučanju.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ