Tinkoff Saxo razkril mavrični dres in mavrično kolo

Tinkoff Saxo razkril mavrični dres in mavrično kolo
06.10.2015 AVTOR: D. Z.
Peter Sagan je že poziral v dresu svetovnega prvaka. Pri Specializedu pa so mu model Tarmac pobarvali v prav posebne barve.

Pri Tinkoff Saxu so na twitterju postopoma objavljali fotografije novega dresa svetovnega prvaka Petra Sagana, ki je že poziral v 'mavričnih barvah'. Prav veliko prostora za ustvarjanje pravila UCI tudi Sportfulu - uradnemu opremljevalcu ruske ekipe - niso dovoljevala. Peter Sagan je v dresu poziral v studiu italijanskega športnega časopisa Gazzetta dello Sport.

Dres ne preseneča. Pravila Mednarodne kolesarske zveze so glede dresa svetovnega prvaka zelo stroga. O tem smo že pisali. Tako so se pri Sportfulu držali 'klasike'. Na majici so napisi in logotipi samo tistih največjih sponzorjev. Govorimo o Tinkoffu in Saxu, pa Specializedu. Napisa boste lahko videli na sprednjem delu dresa, pa tudi na ramenih. Mavrične barve so na pričakovanih mestih.

Sagan je na fotografiranju nosil bele hlačke z mavričnimi odtenki. Poleg tega je Slovak poziral tudi s kolesom Specialized Tarmac. Pri ameriškem sponzorju so ga v Saganovo čast prebarvali. Črn okvir krasijo odtenki barv, značilnih za svetovnega prvaka. Ime Peter Sagan se pojavi na zgornji cevi okvirja. Zapisano pa je v rdeči, modri, rumeni in zeleni barvi. Ime se pojavi tudi na posebej zanj izdelanem sedežu Prologo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ