Tinkoff: V zadnji sezoni rumeni z modrimi hlačami

Tinkoff: V zadnji sezoni rumeni z modrimi hlačami
19.12.2015 AVTOR: D. Z.
V smučarskem Courchevelu so drese predstavili pri moštvu Tinkoff. Ker se je umaknil sponzor Saxo, so majice pričakovano nekoliko bolj rumene.

V Courchevelu je potekal žreb številk za tekmo ženskega svetovnega pokala v alpskem smučanju. To prireditev so izkoristili tudi pri kolesarskem zvezdniškem moštvu Tinkoff. Na predstavitvi dresov so bili prisotni trije kolesarji. Največji zvezdniki. Alberto Contador, Peter Sagan in Rafal Majka. Kolesarji so se pred številnimi smučarskimi navdušenci pokazali tudi s kolesarjenjem po ledu.

Potem pa so šli na oder. Tam so se jim pridružili še lastnik moštva Oleg Tinkov, menedžer Stefano Feltrin, glavni športni direktor Steven de Jongh in tehnični koordinator Ivan Basso. Skupaj pa so predstavili nove drese, ki jih bodo kolesarji uporabljali v novi sezoni 2016. Proizvajalec ostaja Sportful. Dresi pa bodo tokrat bolj ali manj rumeni. Modre bo še nekoliko manj.

Na majicah bodo samo boki modri, medtem ko bo modra barva povsem prevladovala na hlačkah. Poleg jasno vidnih napisov Tinkoff, sta opazna še logotipa Sportfula in Specializeda. Podobno je na hlačah. Na modrem delu je z rumeno zapisano Tinkoff, na rumenem predelu ob koncu hlačnikov pa je zapis Tinkoff v črni barvi. Tudi na hlačah sta vidna logotipa Sportfula in Specializeda.

Le Peter Sagan bo imel poseben privilegij, ki si ga je pošteno prislužil na svetovnem prvenstvu. Nosil bo namreč mavrično majico v znak svetovnega prvaka. Zanj torej črne hlače in bela majica z mavričnimi barvami. Sicer pa je Tinkov pred dnevi naznanil, da se bo po sezoni 2016 umaknil iz kolesarstva.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ