Tom Dumoulin pokazal nov dres

Tom Dumoulin pokazal nov dres
20.02.2018 AVTOR: D. Z.
Tom Dumoulin je lani postal svetovni prvak v vožnji na čas in zdaj je tik pred začetkom tekmovalne sezone pokazal dres.

Tom Dumoulin je lani v Bergnu osvojil naslov svetovnega prvaka v vožnji na čas. Na Norveškem je premagal Primoža Rogliča in Christopherja Frooma.

Svetovni prvak pa ima od osvojenega naslova naprej posebno čast in obvezo. Nositi mora mavrično majico, ki je simbol aktualnega svetovnega prvaka. Dumoulin bo tako v tej sezoni v vožnjah na čas oblečen v dres z jasno vidno “mavrico ”. Seveda pa je od vsake ekipe oziroma proizvajalca dresov odvisno, kako se bodo barvne črte ujemale z barvami ekipe.

Pri Sunwebu je zdaj jasno. Prav veliko niso komplicirali. Dumoulinov dres bo bel. Mavrične črte so vidne na koncu hlačnikov in rokavov ter na sredini dresa. Nad barvnimi črtami je z rdečimi črkami napis glavnega sponzorja Sunweb. Lepo viden je tudi napis Giant na hlačnikih, pa logotip Mini. Mavrične črte so tudi na ovratniku. Moštvu drese izdeluje Etxeondo. “Dres je odličen. Vsekakor ga bom letos ponosno nosil, ” je dejal Dumoulin. Prav kmalu ga bo predstavil tudi na dirki, saj bo Nizozemec sezono začel na dirki po Abu Dabiju. Letos so organizatorji traso spremenili, tako da se bodo kolesarji pomerili tudi v vožnji na čas.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ