Tomaž Nose ostaja doma: Še sem lahko konkurenčen

Tomaž Nose ostaja doma: Še sem lahko konkurenčen
25.10.2013 AVTOR: D. Z.
Tomaž Nose je z moštvom Adria Mobil podaljšal pogodbo in bo tako branil njihove barve tudi v naslednji sezoni. Prostra je še za tri kolesarje!

Tomaž Nose je tako že sedmi kolesar, ki je z Adrio Mobilom podpisal pogodbo za leto 2014. Preostalo šesterico sestavljajo še Klemen Štimulak, Primož Roglič, Kristjan Fajt, Aljaž Hočevar, Bruno Maltar in Radoslav Rogina.

31-letni Tomaž Nose je letos dosegel 47 UCI točk in je na lestvici Europe tour zasedel 299. mesto. Sezona 2014 bo zanj že trinajsta v članski konkurenci. Večji del kariere je preživel v Adrii Mobilu, vmest pa je dve sezoni nastopal tudi za švicarski Phonak Hearing Systems.

Letos se lahko pohvali z osmim mestom na dirki Settimana Ciclistica Lombarda by Bergamasca v Italiji, največji uspeh med člani pa je zagotovo zmaga na dirki po Sloveniji 2007, ko je premagal tudi Vincenza Nibalija.

»Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo s klubom, ki mi je vedno stal ob strani. Še vedno čutim, da sem lahko konkurenčen najboljšim in verjamem, da bom tudi v prihodnji sezoni s svojim dirkanjem prispeval pomemben delež k uspehu kluba. Ob tej priložnosti bi se še enkrat rad zahvalil vodstvu kluba za zaupanje, « je dejal Nose. Adria Mobil ima tako že zagotovljenih sedem kolesarjev, še za tri pa je prostor.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ