Tomaž Nose: Ob slovesu prejel 7 kg težko čokolado

Tomaž Nose: Ob slovesu prejel 7 kg težko čokolado
07.11.2014 AVTOR: D. Z.
Tomaž Nose je zdaj tudi uradno sklenil kolesarsko kariero. V četrtek, 6. novembra je na sedežu moštva Adria Mobil obujal tudi spomine na 21-let dolgo kariero.

O tem, da se je Tomaž Nose odločil, da po 21 letih konča kariero, smo že pisali. Tomažu Nosetu pa so v četrtek na sedežu kolesarskega kluba Adria Mobil, v katerem je preživel največ časa, pripravili posebno prireditev. Tomaž Nose se je lahko spomnil najlepših trenutkov dolgoletne kariere. Tudi zmage na dirki po Sloveniji.

»Če sem odkrit, sem o tem sanjal, odkar sem se prvič usedel na kolo. Zmagati pred svojimi gledalci, pred svojimi prijatelji in znanci ter navsezadnje pred svojimi najbližjimi, ki so mi ob najtežjih trenutkih stali ob strani, je nekaj najlepšega, « je dejal Tomaž Nose. Na prireditvi mu je predsednica kluba Mojca Novak izročila tudi karikaturo in 1,5 m veliko in sedem kg težko čokolado. »Za sladek spomin na kariero in za energijo za nove podvige, « so zapisali na uradni spletni strani moštva Adria Mobil.

»Vsaka zgodba ima svoj konec, ki hkrati pomeni nov začetek, « je pisalo na vabilu prireditve ob zaključku kariere Tomaža Noseta. Nose je pred slabim letom grdo padel, potem ko ga je zbil voznik avtomobila. Imel je hudo poškodovano medenico. Čeprav je verjel, da se bo lahko vrnil, se je po nasvetu zdravnikov odločil, da konča kariero, saj bi lahko imel trajne posledice. Poleg tega je pri treningih pogosto čutil bolečine. Tomaž Nose je še poudaril, da je prisiljen počitek prinesel tudi nekaj dobrega. Končuje namreč študij in bo kmalu diplomiral.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ