Top 5 Razlogov za obisk BIKE festivala Garda

Top 5 Razlogov za obisk BIKE festivala Garda
03.01.2019 AVTOR: Jure Klančar

5 odličnih razlogov zakaj je vredno obiskati letošnji BIKE festival na Gardskem jezeru.

Že 26. leto zapored se bo kolesarska sezona v Evropi začela z BIKE festivalom Garda Trentino od 3. do 5. Maja 2019. Na enem največjih kolesarskih dogodkov stare celine pričakujejo več kot 45000 obiskovalcev in 450 rastavljalcev na sejmu, ki spremlja festival. Tukaj je 5 razlogov zakaj letošnjega dogodka ne smete zamuditi.

1. Predstavitve najnovejših in najboljših izdelkov
Fokus festivala je vsako leto sejem, na katerem več kot 150 znamk predstavlja novo tehnologijo ter ponuja ekskluzivne cene, loterije ter še več. Vsak obiskovalec se ima možnost seznaniti z novostmi saj vstopnine ni!

2. Možnosti vožnje vašega sanjskega kolesa
Večina znamk, ki je prisotna na sejmu ponuja tudi testno floto, ki jo lahko zapeljete po odličnih trejlih v okolici gardskega jezera.3. Rocky Mountain BIKE Marathon in SCOTT enduro
Športna posebnost festivala je vrhunski MTB maraton z štirimi trasami od 28 do 91 kilometri, ki popeljejo okoli 2500 tekmovalcev po okolici jezera Garda. Za vse, ki imajo raje spuste organizatorji pripravljajo tudi enduro preizkušnjo na trejlih okoli Arce z odličnim razgledom na gardsko jezero. Če pohitite z prijavami lahko do 15. Januarja še ulovite znižano ceno prijave na maraton.

4. Spremljevalni dogodki festivala
Vsako leto organizatorji poskrbijo za pravi šov z spremljevalnimi dogodki kot je bilo tekmovanje na kratke proge Ghost eliminator in Freestyl'Air BMX performans. Tudi za letos smo prepričani, da nas ne bodo pustili ravnodušne in da si lahko obetamo spektakel.5. Nepozabna zabava Open Night
Kot vsak festival, ki da kaj nase tudi na Gardi poskrbijo za konkretno zabavo na večer dogodka. Zabava Open Night vsako leto privabi več kot 4000 ljudi žejnih zabave po dolgem dnevu tekem in sejma ter vas zagotovo ne bo pustila zdolgočasenih.


Za več informacij obiščite riva.bike-festival.de/en, se vidimo Maja 2019 na BIKE Festival Garda!

Značke: Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ