Tour de France: Od 52 do 100 evrov za "največjo" predstavitev vseh časov

Tour de France: Od 52 do 100 evrov za "največjo" predstavitev vseh časov
22.04.2014 AVTOR: D. Z.
Želite v živo videti predstavitev kolesarjev pred začetkom 101. dirke po Franciji? V petek se začne prodaja vstopnic. Cene od dobrih 50 do slabih sto evrov.

Predstavitev bo v Yorkshiru. V Veliki Britaniji pa to predstavitev, potekala bo v dvorani First Direct Arena v Leedsu, že razglašajo za največjo predstavitev v zgodovini dirke po Franciji. First Direct Arena je ena izmed novejših dvoran.

60 milijonov vredno stavbo, ki sprejme 13 tisoč ljudi je julija lani s koncertom otvoril Bruce Springsteen. Predstavitev kolesarjev pred začetkom dirke po Franciji bo v četrtek, 3. julija. Zdaj so znane tudi cene vstopnic za tiste, ki si želijo to predstavitev ogledati v živo.

Te se bodo gibale med 52 in stotimi evri za vstopnico. Prodaja se bo začela v petek, 25. aprila ob devetih zjutraj. Zanimivo. Na lanski predstavitvi ekip pred začetkom stote dirke po Franciji vstopnine ni bilo. Ta je potekala na Korziki, natančneje v Porto Vecchiu.

Tudi leta 2007, ko je Velika Britanija gostila začetek Toura, za prisotnost na predstavitvi gledalci niso plačali vstopnine. Zato pa so jo morali leta 2011, ko so predstavitev imeli v pokrajini Vendee, v parku Puy du Fou. Takrat je kolesarje pozdravilo okrog sedem tisoč gledalcev.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ