Tragedija v družini Dennis

Tragedija v družini Dennis
31.12.2023 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Tragična vest prihaja iz Avstralije. Sveže upokojeni kolesar Rohan Dennis naj bi zaradi neprevidne vožnje do smrti povozil ženo Melisso Hoskins.

V kraju Medindie v Adelajdi je prišlo do tragičnega dogodka, po katerem so aretirali zdaj že nekdanjega kolesarja Rohana Dennisa. Avstralski mediji poročajo, da so policisti aretirali Rohana Dennisa in ga obtožili, da povzročitve smrti zaradi nevarne vožnje in ogrožanja življenj. Kaj natančno se je zares zgodilo, se še ne ve.

Rohan Dennis naj bi z avtomobilom povozil ženo in mati dveh otrok Melisso Hoskins. Reševalci so jo sicer hitro prepeljali v bolnišnico, a je zaradi hudih poškodb umrla. Mati dveh otrok je bila v preteklosti tudi uspešna kolesarka. Nastopila je tudi na olimpijskih igrah in bila svetovna prvakinja v ekipnem zasledovanju. Kariero je končala leta 2017. Letos pa je kariero končal tudi Rohan Dennis. Nazadnje je bil član Jumba Visme, a je v karieri zamenjal kar precej ekip.

Letos je do končne zmage na dirki po Italiji pomagal Primožu Rogliču. V karieri je dvakrat osvojil naslov svetovnega prvaka v vožnji na čas. Bil je tudi tretji na olimpijskih igrah v tej disciplini. Etapne zmage je slavil na vseh treh tritedenskih dirkah. Dobil je tudi domačo dirko Tour Down Under. Dennisa nimajo več v pridržanju, saj so ga po plačilu varščine izpustili. Sodni postopek naj bi se nadaljeval 13. marca.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ