Transalp 2017: 2. in 3. etapa

Transalp 2017: 2. in 3. etapa
18.07.2017 AVTOR: Matej Kainz
Peter in Thorsten (Scott Fahrradladen Gudensberg) z veliko prednostjo v tretji etapi prevzela vodstvo v skupnem seštevku razreda Grand Master

V drugi etapi, ki se je začela z mega vzponom s kar 1600 višinci v kosu sta Peter Vesel in Thorsten Damm očitno toliko izčrpala tekmeca za skupno zmago v kategoriji Grand Master, da sta v tretji etapi zaostala za preko 20 minut. Ekipa Scott Fahrradladen Gudensberg je tako prešla v vodstvo s skoraj 17-imi minutami prednosti. Napad na zmago se počasi že uresničuje, do cilja pa so še štiri zahtevne etape.

V najhitrejši kategoriji tudi po 2. in 3. etapi skupno vodstvo ostaja v rokah ekipe Centurion Vaude 1, Daniel Geismayr in Hermann Pernsteiner, ki odlično branita lanski naslov. Pri Masterjih Massimo Debertolis in Dax Jaikel (Wilier Force 7C) ne dopuščata presenečenj. Prav tako tudi dami Esther Süss & Jennie Stenerhag (Meerendal CBC) trdno držita vodstvo. 

Naša druga dvojica Peter Karadža in Peter Rode (pero &pero) vozita po pameti in uživata na trenutno 40. mestu. Mau pr'tisnta, an'? 

pero&pero

Vsi rezultati pa so na povezavi.

 

Značke: Gorsko, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ