Transalp 2017: zadnji dve in zmaga

Transalp 2017: zadnji dve in zmaga
23.07.2017 AVTOR: Matej Kainz
Peter in Thorsten z zmagama tudi v zadnjih dveh etapah nič nista prepustila naključju in le še potrdila skupno zmago v kategoriji "100-letnikov" GRAND MASTER

Včeraj se je na Rivi ob Gardskem jezeru končal še 20. BIKE Transalp.

Peter Vesel in Thorsten Damm sta z zmagami še v zadnjih dveh etapah, v petkovi najkrajši in včerajšnji zadnji, potrdila končno zmago v kategoriji Grand Master na letošnji 20. izvedbi Transalpa. S skoraj neverjetnim 17. mestom absolutno pa dokazala, da se tudi po 50. letu starosti da peljati v tekmovalnem ritmu.

V najhitrejši konkurenci Men sta si Daniel Geismayr in Hermann Pernsteiner (CENTURION VAUDE 1) s petimi zmagami podredila konkurenco. Skupno druga sta bila Jochen Kä ß in Markus Kaufmann (CENTURION VAUDE 2), tretja pa Jeremiah Bishop in Kristian Hynek (Topeak Ergon Racing Team 1). Edini slovenski par pero &pero (Peter Karadža in Peter Rode) pa sta končala na 37. mestu.

Tudi Massimo Debertolis in Dax Jaikel (Wilier Force 7C) nista ničesar prepuščala naključjem in zmagala v vseh sedmih etapah. V kategoriji mešanih parov sta zmagovalca Sascha Schwindling in Silke Ulrich (TEAM Herzlichst Zypern I), med damami pa Esther Süss in Jennie Stenerhag (Meerendal CBC).

Vsi rezultati so na povezavi.

Znan pa je tudi že datum za 2018, željni dogodivščin si rezervirajte teden med 15. in 21. julijem 2018.

 

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ