Trek Segafredo pohitel z dresi za 2019

Trek Segafredo pohitel z dresi za 2019
05.11.2018 AVTOR: DZ, vir: cyclingweekly

Pri Trek Segafredu so pohiteli s predstavitvijo dresov za sezono 2019. Predstavili so dresa za žensko in moško ekipo.

Črna, rdeča in bela. To so tri barve, ki prevladujejo na dresu moške World Tour ekipe Trek Segafredo. Seveda govorimo o dresu za sezono 2019. Pri ameriški ekipi so s predstavitvijo pohiteli, v nov dres pa so za uradne fotografije oblekli Johna Degenkolba. Drese izdelluje Santini. Rokavi so črni največji del pa prekriva rdeča barva. Na belem pasu sta napisa glavnih dveh sponzorjev – Trek in Segafredo Zanetti.

Viden je še napis Bontrager. Hlačke bodo črne. Največja okrepitev pred naslednjo sezono je za ekipo vsekakor Richie Porte. Trek Segafredo bo v prihodnji sezoni tudi ženska ekipa. Najvidnejša tekmovalka pa vsekakor Lizzie Deignan. Dres je povsem drugačen kot moška različica. Gre za mešanico modrih odtenkov. Rokavi so beli, hlačke pa modre. “Res sem navdušena nad novim Santinijevim dresom. Komaj čakam, da ga pričnem nositi,” je v uradni izjavi za javnost dejala Deignanova. Obe ekipi bosta imela posebne, fluorescente barve dresov za trening za večjo vidnost v prometu.

Trek Segafredo
Moška ekipa 2019:
Fumiyuki Beppu, Julien Bernard, Gianluca Brambilla, Giulio Ciccone, Will Clarke, Nicola Conci, Koen De Kort, John Degenkolb, Niklas Eg, Fabio Felline, Alex Frame, Michael Gogl, Markel Irizar, Bauke Mollema, Matteo Moschetti, Ryan Mullen, Jarlinson Pantano, Mads Pedersen, Richie Porte, Kiel Reijnen, Toms Skujins, Stetina, Jasper Stuyven in Edward Theuns.

Ženska ekipa 2019: Audrey Cordon Ragot, Elizabeth Deignan, Lauretta Hanson, Lotta Lepisto, Elisa Longo Borghini, Jolanda Neff, Letizia Paternoster, Anna Plichta, Ellen Van Dijk, Abigail Van Twisk, Tayler Wiles, Ruth Winder in Trixi Worrack.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ