Trek Segafredo z dvema dresoma

Trek Segafredo z dvema dresoma
15.12.2017 AVTOR: D. Z.
Pri Trek Segafredu so predstavila dva različna dresa, ki ju bodo uporabljali v tej sezoni. Enega za trening in enega za dirke.

Pri Trek Segafredu vztrajajo pri odločitvi, da njihovi kolesarji uporabljajo dva različna dresa. Na treningih so oblečeni v rumen dres.

Tisti, ki ga bomo kolesarski navdušenci največkrat videvali pa bo v naslednji sezoni pretežno rdeče barve, torej v barvi koles, ki so jih uporabljali že letos. Prav ta dres želimo izpostaviti. Gre za kar veliko spremembo v barvi, saj bo zgornji del dresa povsem rdeč z belim trakom na koncu obeh rokavov. Vidne so črne črte, napisi pa so v beli barvi.

Seveda je največ protora pripadlo Treku in potem Segafredu. Viden je tudi napis proizvajalca dresov – gre za italijanski Santini. Potem je tu še napis Bontrager. Na rokavih pa logotip CA technologies. Hlače so bolj ali manj črne. Kaj pa ekipa? V zadnjem trenutku so ostali brez Alberta Contadorja in tako tudi brez možnosti, da bi v ekipo poskušali pripeljati kakšnega izmed že uveljavljenih kolesarjev za tritedenske preizkušnje.

Tako bo njihov glavni adut spet Bauke Mollema. Iz zvestega in močnega pomočnika se bo v kapetana poskušal preleviti Jarlinson Pantano. Na klasikah bodo veliko pričakovali od Johna Degenkolba in Jasperja Stuyvena, v sprintih pa od Giacoma Nizzola. Pred sezono so se ekipi pridružili še Gianluca Brambilla (do zdaj Quick-Step Floors), Nicola Conci, Niklas Eg (do zdaj Virtu Cycling), Alex Frame (do zdaj JLT Condor), Tsgabu Grmay (do zdaj Bahrain-Merida), Ryan Mullen in Toms Skujins (do zdaj Cannondale-Drapac).

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ