Trek: Črn dres z belim pridihom

Trek: Črn dres z belim pridihom
09.01.2015 AVTOR: D. Z.
Pričakovano bodo tudi dresi Treka črni, le da jih bomo tudi te lahko ločili ... po belem zgornjem predelu.

Giant Alpecin, Cannondale Garmin, Sky in pričakovano tudi Trek. To so World Tour moštva, ki bodo v sezoni 2015 nastopala v pretežno črnih dresih. Pri moštvu Giant Alpecin, kjer vozi Luka Mezgec so se odločili tudi za odtenke rdeče in modre barve, pri Cannondale Garminu (člana te ekipe sta Kristijan Koren in Matej Mohorič) so prevladujoči črni barvi pričakovano dodali tudi zeleno.

Pri Treku pa so zdaj predstavili drese ze sezono 2015. Pričakovano prevladuje črna barva, a nekoliko več kot lani je bele, zasledimo pa tudi rdečo. Zgornji del dresa je od ram do prsi bel. Tudi napisi sponzorjev so zapisani s črnimi črkami na beli podlagi. Lepo viden je predvsem Trek Factory Racing, nad njim je napis Bontrager, viden pa je tudi napis Samsung Galaxy. Na bokih – tam je črna barva – pa je napis »peopleforbikes «.

»Dres 2015 je hiter. Je resen, nosi ponos in je nekaj posebnega. Upoštevali smo želje navijačev in naredili nekaj sprememb, tako da bomo v karavani bolj opazni, « je dejal predstavnik Treka Joe Vadeboncoeur: »V kombinaciji z belo čelado in z rdečimi kolesi bodo naši kolesarji še kako opazni. To je dres, ki ga bodo s ponosom nosili tudi navijači. « Črni in beli barvi so dodali še rdečo. Ni je veliko. Le na obeh rokavih je rdeč trak, ravno tako kot na hlačah.

»Naš nov dres mi je zelo všeč. Predvsem sem vesel, da so se vrnile te črte na spodnjem delu. S pomočjo kampanje #show yourstripes smo naredili pravi zaščitni znak. Z dodatkom bele barve na prsih in ramenih in z rdečimi kolesi bomo v glavnini zelo prepoznavni, « pa je dodal glavni menedžer moštva Luca Guercilena. Sicer pa je prvi zvezdnik moštva vsekakor Švicar Fabian Cancellara, ki bo tudi letos veliko stavil predvsem na enodnevne klasike v aprilu - govorimo o dirki po Flandriji in dirki Pariz-Roubaix.

TREK FACTORY TEAM: Eugenio Alafaci, Julian David Arredondo, Fumiyuki Beppu, Matthew Busche, Fabian Cancellara, Marco Coledan, Stijn Devolder, Laurent Didier, Fabio Felline, Markel Irizar, Bob Jungels, Daniel McConnell, Bauke Mollema, Giacomo Nizzolo, Jaroslav Popovič, Gregory Rast, Hayden Roulston, Frank Schleck, Jesse Sergent, Fabio Silvestre, Gert Steegmans, Jasper Stuyven, Danny Van Poppel, Kristof Vandewalle, Calvin Watson, Riccardo Zoidl in Haimar Zubeldia

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ