Trekov udobnež: Domane SLR (VIDEO)

Trekov udobnež: Domane SLR (VIDEO)
06.04.2016 AVTOR: D. Z.
Pri Treku obdobje 'tlakovanih klasik' znajo še kako dobro izkoristiti. Zdaj so pokazali nov model Domane SLR. Projekt "The Smooth Advantage".

Fabian Cancellara naj bi ta model uporabljal že več kot en mesec, tudi na nedeljski dirki po Flandriji. Zdaj pa so pri Treku vendarle tudi uradno predstavili model Trek Domane SLR. Že njegov predhodnik je prinesel novost, poimenovano IsoSpeed, ki je namenjeno blaženju vibracij, ki jih povzročajo neravne podlage, kot so tudi tlakovani odseki.

IsoSpeed se lahko prilagaja in nastavlja glede na teren, po katerem vozimo in glede na naše želje. S tem namenom so tudi priredili sedežno oporo. Vse skupaj je lepo prikazano tudi v priloženem video posnetku. Ta sistem naj bi zagotavljal kolesarju, da lahko izbira med togostjo okvirja. Razlika med najbolj togo in najbolj udobno različico naj bi bila tudi do 20 odstotkov.

Če posebno drsno ploščico pomaknemo navzgor, kolo dobi lastnosti Madona ali Emonde, če pa jo pomaknemo navzdol dobi prave lastnosti novega Domane SLR

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ