Trening in zabava v enem: "Potrebujemo šampione!" (fotogalerija)

Trening in zabava v enem: "Potrebujemo šampione!" (fotogalerija)
26.02.2013 AVTOR: D. Z.
Mladi kolesarji moštva Adria Mobil so tudi povsem zimske razmere na Dolenjskem znali izkoristiti. V fotogaleriji boste dobili dokaz, da so združili trening in zabavo.
»Kolesarjem letos ni z rožicami postlano. Izkoristili smo zimske počitnice in se odpravili na priprave v Dalmacijo. Trenirali in uživali smo v sončnem vremenu in upali, da se sneg stopi ko se vrnemo. Prve dirke se hitro približujejo. Zgodilo se je ravno obratno in snega se verjetno še dolgo ne bomo znebili. Tako nam ni preostalo drugega, kot da se ponovno podamo na Gorjance. Enolične treninge so si mladi kolesarji sami malo popestrili, « je za uradno spletno stran moštva dejal trener Srečko Glivar, ki pri delu z mladimi pomaga Sandiju Papežu.

A kljub kolesarjem neprijaznemu vremenu si Glivar želi, da bi njegovi fantje čim prej spet odšli na kolo. »Računamo na to, da bomo šli v soboto, čeprav je tu še ogromno snega. Sicer pa mladi veliko trenirajo. Po petkrat v tednu. Pridni so, « je še dodal Glivar, ki je razloge za tako vestno delo pojasnil z dvema jasnima besedama: »Potrebujemo šampione. «

V fotogaleriji pa si lahko ogledate, kako so se na treningu v snegu znali mladi kolesarji tudi zabavati. Njihov »suhi « trening ponavadi poteka po Gorjancih. In nič drugače ni bilo tokrat.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ