Tri pogodbe in spominski dres (VIDEO)

Tri pogodbe in spominski dres (VIDEO)
23.03.2021 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Pri Jumbo Vismi so s tremi izkušenejšimi kolesarji podaljšali pogodbe. In pripravili prav poseben dres, ki je tudi na voljo. Dres, ki združuje barve in napise ekip iz preteklosti.

Jumbo Visma je naslednica znamenitega in ob koncu tudi zloglasnega Rabobanka. Po umiku tega sponzorja je sledila preobrazba ekipe. Najprej Blanco, potem Belkin, pa Lotto Jumbo in zdaj Jumbo Visma. Zdaj so se pri ekipi še posebej potrudili.

Tako kot smo pri njih že vajeni so v video obliki sporočili, da so podaljšali pogodbe z naslednjimi kolesarji: Jos Van Emden, Steven Kruijswijk in Robert Gesink. Vsi so že veliko časa v tej ekipi. Vsi so tudi vozili že za Rabobank. Video so naslovili: “The journey continues”. Pot se nadaljuje, torej.

S kolesarji so pogodbe podaljšali do konca sezone 2023. "Presenetili smo jih s posebnimi dresi, da bi jih spomnili na njihovo pot. Vi pa imate priložnost sodelovati v nagradni igri in prejeti četrto in tudi zadnjo tako majico," se glasi sporočilo za javnost. Več pa na njihovi spletni strani. V nadaljevanju pa še omenjeni video.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ