Trije Slovenci predstavili drese, Ilešič tik za najboljšimi!

Trije Slovenci predstavili drese, Ilešič tik za najboljšimi!
31.01.2013 AVTOR: D. Z.
Aldo Ino Ilešič, Grega Bole in Jure Kocjan. Ti trije kolesarji te dni nastopajo na etapni dirki Etoile de Besseges. Drugo etapo je na 11. mestu končal Aldo Ino Ilešič.

V Franciji nastopajo trije Slovenci. Prav vsi trije so pred letošnjo sezono zamenjali moštva. Aldo Ino Ilešič zdaj brani barve moštva UnitedHealthcare, Grega Bole je prestopil v Vacansoleil DCM, Jure Kocjan pa v Euskaltel Euskadi. Zdaj smo prejli tudi fotografije vseh treh kolesarjev, ki so opravili že z drugo etapo.

Prvo je v sprintu dobil Michael Van Staeyen. Slovencev ni bilo v ospredju. Druga etapa je bila dolga slabih 160 kilometrov. Dobrih deset kilometrov pred ciljem je glavnina ujela tri ubežnike in tako je bilo jasno, da bo zmagovalca odločal ciljni sprint glavnine.

Tokrat je bil najhitrejši Bryan Coquard, 20-letni kolesar domačega Europcarja. Van Staeyen je zasedel drugo mesto, tretji pa je bil Baptiste Planckaert. Tik za deseterico, na enajsto mesto, se je uvrstil Aldo Ino Ilešič. Jure Kocjan je bil 54., Grega Bole pa 55.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ