Trije srečneži pokukali v zakulisje dirke Po Sloveniji

Trije srečneži pokukali v zakulisje dirke Po Sloveniji
29.06.2015 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Dvaindvajseto izvedbo profesionalne kolesarske dirke Po Sloveniji so na poseben način doživeli trije srečni nagrajenci Frutabeline nagradne igre Jernej, Emina in Gorazd.
S sodelovanjem Kolesarske zveze Slovenije, Maratona Franje in dirke Po Sloveniji je bilo trojici omogočeno posebno doživetje. Pod strokovnim vodstvom športnega direktorja reprezentance Martina Hvastije so si nagrajenci s posebnimi prepustnicami lahko ogledali zakulisje dirke Po Sloveniji.

Po sprejemu v Frutabela Labu ter kratki predstavitvi so si ogledali vse ekipe pri pripravah na start, pokukali v tovorno vozilo trenutno najbolj kultne kolesarske ekipe Team Sky, se osvežili v VIP šotoru ter se nato z uradnim vozilom reprezentance večkrat zapeljali po progi ter spremljali tekmovalce.

Nagrajenci, sami zelo aktivni rekreativni kolesarji, so si bili enotni, da je bila to nepozabna izkušnja.

»Nisem si misli, da bom doživel kdaj kaj takega, « je dejal Jernej, Gorazd pa je dodal: »To je neverjetno, roke se mi kar malce tresejo od navdušenja. « Emina je že v prejšnjih letih dirko Po Sloveniji spremljala z velikim zanimanjem, tokrat pa jo je imela možnost spoznati tudi z druge strani: »Kot rekreativna kolesarka redno spremljam večje kolesarske dirke. V zakulisje pa sem šla prvič in lahko rečem le – nepozabno! Martin Hvastija pa je res neizčrpen vir navdušujočih kolesarskih podatkov. Hvala! «


Podrobna navodila pred vožnjo z uradnim vozilom.


Nagrajenci so si lahko ogledali tudi tovorno vozilo trenutno najbolj kultne kolesarske ekipe Team Sky.


Navdušenje med spremljanjem kolesarjev na progi je bilo več kot očitno.


Gorazdov navdušen pogled iz uradnega vozila na startu.


Za spomin na doživetje je bilo potrebno ovekovečiti vsak trenutek.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ