Tržnica: Peter Sagan in Ivan Basso v Tinkoff Saxo

Tržnica: Peter Sagan in Ivan Basso v Tinkoff Saxo
20.05.2014 AVTOR: D. Z.
Spletni portal tuttobiciweb.it piše, da naj bi bila prestopa Petra Sagana in Ivana Bassa v Tinkoff Saxo zgolj vprašanje časa.

Seveda te informacije ni še nihče potrdil. A očitno je Peter Sagan odločen, da po koncu sezone zapusti Cannondale.

Veliko se je govorilo o tem, da bo odšel v moštvo Fernanda Alonsa, a o tem projektu se v zadnjem času ni več veliko govorilo. Oleg Tinkov, lastnik moštva Tinkoff Saxo, pa ne skriva, da si v svojih vrstah želi prav Sagana in na spletnem portalu tuttobiciweb.it pišejo, da naj bi Rusu zdaj uspelo dokončno prepričati Slovaka oziroma njegovega menedžerja Giovannija Lombardija.

Uradno bo vse jasno šele 1. avgusta, ko se začne uradni prestopni rok in ko se lahko tudi potrjuje prestope kolesarjev. Po pisanju italijanskega spletnega portala Sagan ne bo edini kolesar Cannondala, ki naj bi odšel v Tinkoff Saxo.

Pridružil naj bi se mu še izkušeni Ivan Basso, tudi dvakratni zmagovalec dirke po Italiji. Ta naj bi v ekipi, ki jo vodi Bjarne Riis in s katerim je v preteklosti že sodeloval, opravljal vlogo pomočnika Albertu Contadorju. "Dogovor naj bi bil že sklenjen, manjkajo samo še malenkosti," so še zapisali na tuttobiciweb.it.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ