Tudi v Leogangu brez preboja za Tanjo Žakelj

Tudi v Leogangu brez preboja za Tanjo Žakelj
13.06.2021 AVTOR: Uredništvo, Foto: Grega Stopar

Rezultat na tretji dirki svetovnega pokala v olimpijskem krosu je za Tanjo Žakelj (Unior – Sinter) podoben, kot na prvih dveh dirkah – v Avstriji je osvojila 40. mesto.

Proga v Leogangu bi morala Tanji praviloma ustrezati, prav na tem prizorišču je lani na svetovnem prvenstvu tudi osvojila 9. mesto. Danes pa popolnoma drugačna slika, na nek način pa tudi odraz celotnega tedna. Tanja pojasnjuje: »Že cel vikend oziroma kar cel teden se nisem najbolje počutila, ampak vedno upaš, da bo na dan dirke bolje. Nisem bila 100 % zdrava in na svetovnem pokalu to hitro pomeni slabšo uvrstitev. Vse od štarta sem izgubljala pozicije, prehitela sem le nekaj deklet. Vztrajala sem do konca in prišla do tistega 40. mesta, kar je podobno, kot na prvih dveh svetovnih pokalih. Sem pa danes bolj razočarana, saj sem si želel več, še posebej ker mi ta proga bolj ustreza in je že čas, da stopnjujem formo. A to se danes ni pokazalo.«

Po dirkah v Nemčiji in na Češkem torej še en skromen rezultat za Ledinčanko, ki z ekipo Unior – Sinter nadaljuje sezono konec meseca v Franciji.

Značke: Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ