Tuttobiciweb.it: Peter Sagan za več kot tri milijone v Španijo

Tuttobiciweb.it: Peter Sagan za več kot tri milijone v Španijo
27.01.2014 AVTOR: D. Z.
Sezona 2014 se je šele začela, po zaslugi ekipe, ki jo ustanavlja Fernando Alonso pa se že govori o sezoni 2015. V špančevo ekipo naj bi tako odšel tudi Peter Sagan.

Novinarji spletnega portala tuttobiciweb.it so bili na dirki po San Luisu, kjer je nastopal tudi Peter Sagan. In tam so očitno prišli do sicer neuradnih, a očitno dovolj zanesljivih informacij.

Peter Sagan je v Argentini v zadnji etapi zasedel drugo mesto, med tednom odgovarjal na številna vprašanja medijev. Med drugim tudi na ta, če bo v naslednji sezoni res zamenjal moštvo.

»To, kar se govori, me ne zanima. Ko bodo ekipo zares ustanovili, potem bomo vedeli kaj ve. Zdaj moram dirkati in to hočem početi čim bolje. V majici Cannondala, « je prav za tuttobiciweb.it dejal Sagan.

Zdaj pa ta spletni portal piše, da naj bi do dogovora z Alonsom oziroma njegovimi prestavniki že prišlo. Slovak naj bi pred naslednjo sezono podpisal dveletno pogodbo.

Vsako leto pa naj bi prejemal po 3,3 milijone evrov. V ekipi naj bi bil tudi še lani selektor italijanske reprezentance Paolo Bettini, ki naj bi urejal podrobnosti v zvezi s tem prestopom.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ