TV predlog: The Least Expected Day: Inside the Movistar Team (2019)

TV predlog: The Least Expected Day: Inside the Movistar Team (2019)
11.04.2020 AVTOR: Nejc Grilc

Serijo kolesarskih tv predlogov, ki vam bodo prišli prav v dneh karantene, nadaljujemo na Netflixu, kjer so lani svojo serijo dokumentarcev iz zakulisja športnih ekip iz nogometnega sveta razširili tudi na kolesarstvo in se posvetili Movistaru.

Španska ekipa je bila dokaj logična izbira, saj je glavni sponzor Movistar telekomunikacijsko podjetje in zelo naklonjen digitalnim vsebinam, poleg tega pa je zaradi treh kapetanov v ekipi in nejasne hierarhije sestava ekipe obetala, da bo slej ko prej prišlo do katastrofe.

Kamere Netflixa so Movistar spremljale skozi celotno sezono 2019 in nastala je dokumentarna serija The Least Expected Day (v izvirniku El Dia Menos Pensado), ki ima šest delov. Najprej spoznate glavne akterje, tudi Alejandra Valverdeja v majici svetovnega prvaka in legendarnega vodjo ekipe Eusebia Unzueja.

Dobili boste tudi vpogled v Giro in v boj Mikela Lande ter Richarda Carapaza s Primožem Rogličem, pa tudi v precej manj pozitivno zgodbo ekipe na lanskem Touru. Po ogledu serije so tudi razlogi za odhod Naira Quintane in Lande v novi sredini precej bolj jasni.

Čaka vas šest delov vsebine, ki bo potešila navdušenje pravih ljubiteljev kolesarstva. V teh dneh bi bili zadovoljni s skoraj vsem, Netflixova serija pa je zelo dobro razvedrilo za podaljšan praznični konec tedna. 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ