UAE razkril adute: Pogačar potrjen za Tour

UAE razkril adute: Pogačar potrjen za Tour
10.06.2020 AVTOR: DZ, foto: Alen Milavec

Iz moštva UAE Team Emirates so razkrili nekatera imena kolesarjev, ki imajo zagotovljene nastope na tritetedenskih dirkah.

Koledar je spremenjen, cilj pa za mnoge kolesarje ostajajo podobni. Tudi za Tadeja Pogačarja, ki vseskozi govori, da je po odličnem uvodu v sezono 2020 zdaj osredotočen na dirko po Franciji.

Iz moštva UAE Team Emirates so danes sporočili imena nekaterih kolesarjev, na katere najbolj resno računajo na tritedenskih dirkah. Med bolj izpostavljenimi sicer ni Jana Polanca, zato pa je Pogačar, ki ostaja v ekipi za Tour de France. Poleg Pogačarja imjo nastop na tej dirki zagotovoljen še Fabio Aru, Davide Formolo, David De la Cruz in Alexander Kristoff.

Očitno nadvse močna ekipa, ki bi prav lahko bila okrepljena še z Janom Polancem. "Smo previdni, pa tudi optimistični. Ekipni duh je bil pravi že v tem času in to nameravamo prenesti na dirke. Ekipa je opravila ogromno dela tudi v zakulisju. S pomočjo sponzorjev želimo zagotoviti varnost tudi ob vrnitvi na dirke," je dejal glavni mož ekipe Mauro Gianetti. Tu pa je seznam kolesarjev.

Dirka po Franciji: Tadej Pogačar (Slo), Fabio Aru (Ita), Davide Formolo (Ita), David De la Cruz (Špa) in Alexander Kristoff (Nor).
Dirka po Italiji: Fernando Gaviria (Kol), Maximiliano Richeze (Arg), Sebastian Molano (Kol), Brandon McNulty (ZDA), Joe Dombrowski (ZDA), Valerio Conti (Ita) in Diego Ulissi (Ita).
Dirka po Španiji: David De la Cruz (Špa), Davide Formolo (Ita), Fabio Aru (Ita), Jasper Philipsen (Bel) in Rui Costa (Por).

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ