UAE: Čakajoč na razkritje novosti

UAE: Čakajoč na razkritje novosti
06.12.2022 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Pri UAE Team Emirates bodo 12. decembra v Alicanteju na voljo medijem. Razkrili pa naj bi številne novosti za sezono 2023.

Mediji so se razpisali o tem, da bo pri UAE Team Emirates kar precej novosti pred sezono 2023. Večino teh naj bi ekipa predstavila še pred novim letom, in sicer 12. decembra, ko se bodo kolesarji mudili na skupnih pripravah v Alicanteju.

Uradno je že, da bodo zamenjali proizvajalca dresov. Namesto Gobika bo to zdaj italijanski Pissei. Skoraj zagotovo bodo kolesarji, med njimi so tudi trije Slovenci - Tadej Pogačar, Jan Polanc in Domen Novak - namesto Campagnolovih komponent uporabljali Shimanove. Obroči naj bi bili Enve. Pirellijeve gume pa naj bi zamenjale Continentalove. Za vožnjo na čas pa naj bi ekipa uporabljala obroče Princeton.

Predvsem pa naj bi predstavili tudi nov model kolesa Colnago, ki so ga kolesarji že uporabljali in so ga do zdaj imenovali kar Prototip. Že od Toura naprej naj bi imeli na voljo kar pet različic, vse pa je potem bilo odvisno od odziva kolesarjev. Colnago naj bi zdaj izdeloval tudi balance, tako da ekipa ne bo več uporabljala materialov Deda. Več pa bo znanega v ponedeljek.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ