Uradno: Peter Sagan in Rafal Majka bosta združila moči na Touru

Uradno: Peter Sagan in Rafal Majka bosta združila moči na Touru
21.06.2017 AVTOR: D. Z.
Prva ekipa, ki je uradno potrdila imena kolesarjev, ki bodo nastopili na diki po Franciji. Pričakovano bosta tam tudi Sagan in Majka.

 Tour de France, ekipe
Bora Hansgrohe: Peter Sagan, Juraj Sagan (oba Svk), Rafal Majka, Maciej Bodnar, Pawel Poljanski (vsi Pol), Emanuel Buchmann, Marcus Burghardt, Rudiger Selig (vsi Nem) in Jay McCarthy (Avs).

Vročica pred dirko po Franciji se začenja. Vsak dan je kaj novega. Zdaj prihaja obdobje, ko bodo ekipe razkrivale imena kolesarjev, na katere bodo računale na slovitem Tourom.

V ekipi bodo Nemci Emanuel Buchmann, Marcus Burghardt in Rudiger Selig. Potem bo tu še Jay McCarthy. Poljake bodo v ekipi zastopali kar trije: Maciej Bodnar, Pawel Poljanski in junak dirke po Sloveniji Rafal Majka. Seveda bosta Boro Hansgrohe zastopala še Slovaka Juraj Sagan in Peter Sagan. Svetovni prvak bo spet napadal zeleno majico.

“Imamo zares močno ekipo. Dosežki v zadnjem obdobju nam dajejo razlog za optimizem, ” je dejal športni direktor Enrico Poitschke in dodal: “Kolesarje smo izbrali glede na naše cilje, ki smo si jih zastavili. Podpreti moramo naša vodilna kolesarja. Zato smo poskrbeli za uravnoteženost med kolesarji za sprinterski vlak in gorskimi kolesarji. Prepričan sem, da smo uspeli sestaviti pravo mešanico in tako lahko z nestrpnostjo pričakujemo start v Dusseldoru.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ