Uradno: V Bahrain Merido tudi David Per in Domen Novak

Uradno: V Bahrain Merido tudi David Per in Domen Novak
25.10.2016 AVTOR: D. Z.
Iz Adrie Mobila so zdaj tudi uradno potrdili vse glasnejše govorice. David Per in Domen Novak bosta prestopila v Bahrain Merido.

Glede na informacije v zadnjih dneh bo za moštvo Bahrain Merida vozilo šest Slovencev. Torej: Borut Božič, Grega Bole, Luka Pibernik, David Per, Domen Novak in morda tudi Jani Brajkovič. Zdaj se bo morala Adria Mobil posloviti od dveh nadarjenih mlajših članov.

»David Per in Domen Novak, sta odlična mlada kolesarja, na katerih smo v Adrii želeli graditi ekipo za prihodnost. Vedeli smo, da prej ko slej bosta zapustila Novo mesto in se podala na tuje, vendar me je odhod tako zgodaj kar malo presenetil. Računal sem, da bosta še dve, tri leta vozila doma in se na tuje podala z več izkušnjami, « je v izjavi za javnost dejal trener pri Adriji Mobilu Boštjan Mervar.

Nadaljeval pa je: »Kljub vsemu sem vesel, da sta sprejela ponudbo iz Bahrajna in se odločila za prestop, kajti ni kar tako priti v ekipo svetovne serije. Lahko se zgodi, da imaš tako priložnost le enkrat v življenju. Moram priznati, da je to za naš klub veliko priznanje, saj smo v dveh letih 'pridelali ' kar štiri kolesarje, ki nastopajo ali bodo nastopali na največjih dirkah sveta. « V sporočilu za javnost so pri Adriji Mobilu še zapisali, da njihova ekipa ostaja v kontinentalni konkurenci.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ