Urška Žigart z novim kolesom

Urška Žigart z novim kolesom
10.07.2024 AVTOR: DZ, vir: Liv AlUla Jayco

V teh dneh se je v primeru Urške Žigart sicer bolj govorilo glede drugačnih tem, a tu je vsekakor pijetnejša novica. Na dirki po Italiji je Žigartova prejela novo kolo, v barvah državne prvakinje.

Slovensko kolesarstvo je vse bolj cenjeno. Državni prvaki poleg dresov velikokrat dobijo tudi posebej pobarvana kolesa. Pred leti je vsekakor odstopalo kolo Luke Mezgeca, kasneje kolo Mateja Mohoriča …

Zdaj pa je poseben pobarvanega Gianta dobila še Urška Žigart. Članica moštva Liv AlUla Jayco je letos postala državna prvakinja tako na cestni dirki kot v vožnji na čas. Trenutno nastopa na dirki po Italiji, kjer ima ekipa v skupnem seštevku zelo visoko Mavi Garcio. Pred etapo pa je Žigartova prejela kolo v barvah državne prvakinje.

Gre za pretežno bel okvir. Zadnje vilice so v barvah slovenske zastave, slovenska zastava je na okvirju, napis Liv je v prelivajoči se rdeče modri barvi na beli podlagi. Tudi na sprednjih vilicah so vzorci v treh za Slovenijo značilnih barvah. Vsekakor lepa poteza avstralske ekipe, tako da kolo ustreza dresu, ki je pretežno bel z zelo dobro vidno slovensko zastavo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ