USADA: Zgodovinski dan, ki pa ne zagotavlja "čistega" jutri

USADA: Zgodovinski dan, ki pa ne zagotavlja "čistega" jutri
23.10.2012 AVTOR: D. Z.
Potezo Mednarodne kolesarske zveze v primeru Lancea Armstronga so komentirali tudi tisti, ki so najbolj zaslužni za to, da so Armstrongu odvzeli zmage na Touru. Torej Usada.
"Uci se je v tem primeru pravilno odločil. Kljub prejšnjemu nasprotovanju Usadini preiskavi o dopingu v ekipi US Postal Service in v športu, smo pri Usadi veseli, da je Uci spemenil mnenje," so sporočili iz Ameriške protidopinške agencije.

"V kolesarstvu je še veliko skritih dopinških stvari, veliko je še zdravnikov, poveznih z dopingom, pokvarjenih menedžerjev moštev, pa tudi omerta še ni povsem odpravljena," so še zapisali in poudarili, da bi se morala oblikovati posebna, neodvisna organizacija, ki bi se s tem ukvarjala.

"Pomembno je, da vemo, da je to zgodovinski dan za čisti šport. To pa ne pomeni, da je to zagotovilo za čisti šport jutri," so še poudarili pri Usadi.
Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Zavesa 23.10.2012 08:19

Me zanima, ce se bo tale Travisova mafijska zdruzba z enako vnemo lotila drugih prevarantov pred svojim pragom, predvsem tistih v NFL in MLB, pa plavalcev in atletov s cezluznim potnim listom? Al bodo lepo zaspali na svoji (edini) lovoriki...

FAUSTO 23.10.2012 08:22

Zdej majo podelan za neki časa...preden se lotijo Phelpsa:)

Belov1717 23.10.2012 11:03

Na aktualnih športnikih bodo še naprej pridno služili in jih povzdigovali v nebo, ... Ko pa bodo ti odšli v pokoj in sponzorjem ne bodo več prinašali denarja, pa bodo "poteptani" in prisiljeni vse nagrade in denar vrniti nazaj.

Naj potem še Nike, Oakley, Trek, ASO in drugi povrnejo potrošnikom del denarja, ki je šel Lancu (in ostalim) za promocijo njihovih produktov ...

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano