Uvod na slovenskih cestah

Uvod na slovenskih cestah
24.02.2017 AVTOR: D. Z.
V nedeljo, 26. februarja se bo sezona začela tudi na slovenskih cestah. Najprej dirka za VN Izole. Jure Golčer bo branil lansko zmago.

Kolesarska zveza Slovenije bo še četrtič zapored organizirala dirko za Veliko nagrado Izole. Ta bo na sporedu v nedeljo, 26. februarja. Organizatorji so se spet soočali s sladkimi skrbmi.

Z velikim zanimanjem za nastop na dirki. Tokrat so sprejeli nekoliko več ekip. Na startni listi jih je 27, v ekipi pa bo največ po šest kolesarjev, in ne več osem. Predstavile se bodo vse slovenske ekipe. To so Adria Mobil, Rog Ljubljana, KK Kranj, KK Grega Bole Bled, MebloJOGI Kult Solkan. Ekipo je sestavil tudi selektor Andrej Hauptman. V dresu reprezentance bodo – glede na startno listo – nastopili štirje kolesarji.

Jaka Paulič, Martin Lavrič in dva iz World Toura. Jan Polanc in Marko Kump, sicer člana moštva UAE team Emirates. Dirka se bo začela ob 12. uri v Cankarjevem drevoredu v Izoli. Sicer pa se bo prireditev s predstavitvijo kolesarjev iz 20 držav začela ob 10.45. Trasa bo krožna in bo potekala na relaciji Izola-Gažon-Šmarje-Dragonja -Sečovlje-Izola. Kolesarji bodo morali prevoziti štiri kroge, na koncu pa še krajše tri v mestu. Dirka bo dolga 157 kilometrov.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ