V Bičikleto na servis odpeljete tudi sebe

V Bičikleto na servis odpeljete tudi sebe
30.11.2018 AVTOR: Uredništvo

Ljubljana ima nov kolesarski servis. Bičikleto ni samo servis za kolesa, temveč tudi kolesarje. Ponujajo še pranje koles, fitting, športne masaže in založeno trgovino.

Dober servis je za kolesarje kot dobra naložba. V miren spanec, varno kolo in kvalitetno kolesarjenje. V Bičikletu so storitvam dodali tudi servis za kolesarje.

"Velikokrat opažam, da ljubitelji kolesarjenja poskrbijo, da imajo najboljšo opremo, zase pa ne poskrbijo, kot bi bilo treba," pravi vodja Bičikleta
Zori Špringer. Pravilna nastavitev na cestnem ali gorskem kolesu je ključna za udobno in zadovoljivo sezono, zato v Novih Fužinah 33 ponujajo tudi fitting.

Poleg nastavitev položaja na kolesu bo v Bičikletu tudi ločen prostor za športne masaže. Prepričanje, da so športne masaže primerne samo za vrhunske športnike, je zmotno. Maser Aljaž Hočevar je nekdanji kolesar, ki dobro pozna najbolj pogoste težave rekreativnih športnikov. Masaže potekajo po koncu delovnega časa, ko je v objektu mir.

"Naša dejavnost je na živahni kolesarski sceni osredotočena na zagotavljanje kvalitetnega servisa koles in natančno skrb za kolesarje," je odločitev za nov izziv pojasnila vodja Bičikleta Zori Špringer. "Kolesarstvo je velik del našega življenja in Bičikleto je tako rekoč logična posledica življenjskega sloga. Doma je kopica koles. Nenehno se pogovarjamo o kolesih in še na dopustu smo na kolesih. No, zdaj pa je enako še v službi!"
Splošni in generalni servis poteka pod vodstvom temeljitega Mateja Habinca. Bičikletov serviser je sicer dobro znan po tem, da zna rešiti in odmotati tudi večje zaplete in nevšečnosti. Poleg specializiranega servisa je trgovina založena z opremo in nadomestnimi deli, postavili pa so tudi pralnico koles. Bičikleto ponuja znamke Scott, Bergamont, Cannondale, BMX kolesa Mongoose, dirt kolesa in Orbeo. Seveda niso pozabili na pribljubljene poganjalčke Cruzee za najmlajše kolesarje in kolesarke.

V Bičikletu ste seveda dobrodošli tudi v primeru, če zgolj potrebujete nasvet ali imate kakšno drugo vprašanje.

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ