V Cerknici bo premierno predstavljen film o dirkanju Vesela in Ivonne na Cape Epicu

V Cerknici bo premierno predstavljen film o dirkanju Vesela in Ivonne na Cape Epicu
09.01.2012 AVTOR:
Lani sta na etapni dirki za gorske kolesarje Cape Epic v mešanih dvojicah nastopila tudi Peter Vesel in Ivonne Kraft. Njun boj za tretje mesto si boste lahko ogledali tudi v 47 minut dolgem filmu. Vesel ga bo premierno predstavil 26. februarja ob17. uri v
Peter Vesel in Ivonne Craft sta vozila v Južno Afriko vzela tudi snemalca Miho Mohoriča in domov so poleg izjemnega uspeha – kolesarja sta med mešanimi dvojicami zasedla tretje mesto – prinesli tudi ogromno posnetkov.

Vse z enim samim namenom. Da te posnetke sestavijo v celoto in ljudem, ki tega nismo doživeli, prikažejo dogajanje na večdnevni izkušnji. Posnetke je v celoto spravil novinar TV Slovenija Tomaž Kovšca, ki se je v preteklosti že izkazal s podobnimi projekti.

Nastal je športni dokumentarec z naslovom Cape Epic 2011. Dolg je 47 minut, spoznali pa boste celotno pot slovensko-nemške dvojice v Južni Afriki. V filmu boste lahko videli, kakšne težave s kolesom je imela Ivonne, obenem pa tudi olajšanje Petra vesela ob spoznanju, da sta se kljub vsem težavam uspela dokopati do tretjega mesta.

Kovšca je že dokončal slovensko različico, a v bližnji prihodnosti naj bi bila narejena tudi angleška različica. Obenem pa je sicer tudi komentator na TV Slovenija pripravil tudi krajši napovednik, kjer je zbral nekatere zanimivejše posnetke.

Mi vam ga ponujamo v nadaljevanju, obenem pa vas vabimo tudi na premiero prej omenjenega dokumentarnega filma, ki bo 26. februarja ob 17. uri v kulturnem domu Cerknica. Ta se nahaja v središči Cerknice pri spomeniku Martina Krpana.

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ