V Komendi pripavljeni na sprejem Tadeja Pogačarja

V Komendi pripavljeni na sprejem Tadeja Pogačarja
03.08.2021 AVTOR: DZ, foto: Alen Milavec

Iz Komende sporočajo. V petek, 13. 8. 2021 bodo v Pogačarjevem domačem kraju pripravili sprejem za nosilca olimpijske medalje in dvakratnega zmagovalca dirke po Franciji.

"Vabljeni vsi navijači in športni navdušenci, da lahko še enkrat skupaj podoživimo vse lepe trenutke in se skupaj poveselimo."

Če bo Tadej Pogačar prišel v Slovenijo in bil prisoten na sprejemu v Komendi, potem je jasno, da ga na dirki po Španiji letos ne bomo videli. Vsekakor pa si Tadej Pogačar zasluži veličastni sprejem za vse, kar je dosegel v tej sezoni. Iz Komende sporočajo. Sprejem za slovenskega šampiona bo v petek, 13. 8. 2021.

Tadej Pogačar je letos ubranil zmago na dirki po Franciji, na olimpijskih igrah pa je osvojil bronasto medaljo na cestni dirki. V prvem delu sezone pa je bil skorajda nepremagljiv. Dobil je dirko UAE Tour, Tirreno-Adriatico, klasiko Liege-Bastogne-Liege in pred Tourom še dirko po Sloveniji. Veliki šampion.

"Veliki sprejem za našega kolesarskega asa, ki je že dvakrat pokoril vso konkurenco na dirki Tour de France in dobitnika olimpijske medalje, bomo lahko pozdravili v njegovem domačem kraju," so sporočili v izjavi za javnost in pozvali: "Vabljeni vsi navijači in športni navdušenci, da lahko še enkrat skupaj podoživimo vse lepe trenutke in se skupaj poveselimo."

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ