V Ljubljani nov sponzor

V Ljubljani nov sponzor
02.01.2022 AVTOR: DZ, vir: Pogi Team / facebook

Vsekakor veliko pomeni ime Tadej Pogačar. To dokazuje tudi Pogi Team, ki ga zmagovalec Toura podpira. Zdaj je prišel nov sponzor.

KD Rog oziroma zdaj tudi Pogi Team, ki se je preoblikoval s pomočjo Tadeja Pogačarja in mnogih vpletenih v ta zanimiv projekt vsekakor doživlja lepe trenutke. Na družabnih omrežjih so zdaj pri ekipi objavili skico novega dresa in obenem zapisali:

“Novo leto, nov sponzor, nov dres za sezono 2022.” Nov sponzor pa je kar sam UAE, ki bo tako še kako viden tudi na dresu. Največji napis na beli podlagi še vedno pripada Pogi Teamu. Pod njim pa je na modri podlagi - modra prevladuje na dresu - najprej napis UAE, pod njim pa še Generali. Na boku je napis Ljubljana, na ramenu pa I Feel Slovenia. Na rokavih so še TUŠ, Colnago in proizvajalec dresov ALE.

Nad napisom Pogi Team so logotipi Ale, KD Rog, Peugeot in TOP (logotip Tadeja Pogačarja). Hlačke bodo črne z največjima napisoma z belo barvo Pogi Team in UAE. Ob robu hlač pa še napisa Generali. Sicer pa si lahko dres ogledate na objavljeni fotografiji. Pri ekipi so še zapisali, da je v klubu kar 150 kolesarjev in sedem trenerjev. Vsekakor dokaz, kako veliko pripomore Tadej Pogačar k razvoju kluba in vsekakor tudi mladih kolesarjev.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ