V Oglarski deželi vzpon in dres Primoža Rogliča

V Oglarski deželi vzpon in dres Primoža Rogliča
05.09.2018 AVTOR: DZ

Organizatorji v soboto, 8. septembra vabijo na Kolesarski vzpon v Oglarsko deželo. Vsi nastopajoči bodo lahko upali na dres moštva LottoNL Jumbo s podpisom Primoža Rogliča.

S soboto, 8 septembra bodo za navdušene kolesarji izpeljali Kolesarski vzpon v Oglarsko deželo. Prireditev bo potekala med deveto in deseto uro zjutraj. Posebnost te prireditve je, da bodo ob isti uri izvedli starte iz treh občin. Torej iz Litije, Trebnjega in Radeč. Prireditev bo letos potekala v sklopu praznovanja 40-letnice ŠD Dole pri Litiji. Sicer si več o vsem tem lahko preberete na spletni strani www.dole.si.

Predhodna prijava je možna samo še do 5. avgusta. Startnina za odrasle znaša 11 evrov, za otroke pa šest. Po tem datumu bo startnina za odrasle znašala 15 evrov, za otroke pa deset. Ob tem bo vsak nastopajoči prejel majico Oglarska dežela, topel obrok in napitke ob poti. Organizatorji pa bodo med vsemi, ki bodo plačali startnino izžrebali prav posebnega srečneža, ki bo prejel kolesarski dres moštva LottoNL Jumbo s podpisom slovenske junaka Primoža Rogliča.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ